Saturday, July 18, 2009

Enda et Bugatti-tegn


Lekkasjene rundt den påståtte nye Bugattien fortsetter. Dette "bildet" av hekken på nykommeren som antydes å hete "Bordeaux" har noe for seg formmessig, bortsett fra de grelle eksoshalene. Vi antyder ikke annet enn at dette bildet er en ren spekulasjon, men slik bilverden har blitt med plantede lekkasjer, er det ikke godt å vite.

Friday, July 17, 2009

Kjeder deg? Bestill en MB SLS Gullwing










Det har dukket opp en underlig lekkasje fra Mercedes i USA, nemlig spesifikasjonene for å kunne bestille den nye superbilen MB SLS. Kluet er at ingen har sett bilen ennå, men det er altså fullt mulig å spekke opp en bil. Vi noterer med interesse den spesielle lakken "ALU-BEAM liquid metal" til 10.000 dollar.
Hva venter du på?

Audi 100 år

I anledning av jubileumet og den store bursdagen, har Audi spadd frem drøssevis av flotte bilder fra sin racinghistorie. Her noen av de, pluss en stor gratulasjon.







Thursday, July 16, 2009

Ferrari tilbyr HGTE-pakke ettermontert

Føles 599 GTB Fioranoen din litt sløv? Fortvil ikke, Ferrari tilbyr nå sin HGTE-pakke som ettermarkedsutstyr. De selgende punktene er lavere og stivere understell, og ikke minst nytt eksosanlegg. Det hører du mye av på videoen under.

Testing av kommende Ferrari F450

Det er ikke sluppet noen videre detaljer om oppfølgeren til F430, men nye F450 er ment å bli kjappere enn dagens Scuderia. Tegn tyder på en 4,6-liters åtter (selv om motorlyden på videoen er lite "V8" i karakter) på cirka 520-530 HK. Skal debutere i høst.

Wednesday, July 15, 2009

Patrese utfordrer husfreden

Kona vet ikke om videokameraet, snakk om terge frem latino-temperamentet!!!! Den fordums F1-helten burde ha medalje for sitt utspekulerte flir. Det er forøvrig ganske morsomt å se hvor avslappet han er, ser ut som han er på søndagstur.

Slik takler man frekke passasjerer

Dette er en kortfilm av Guy Richie med Madonna, Clive Owen og en dekkbrennende M5 av forrige generasjon. Typisk Richie-trykk "rett i fleisen" og morsom så det rekker!

Bentley Conti Supersports med Derek Bell

Det er ikke slik man venter å se den store Continentalen, på full gass gjennom Goodwood-løypa med legendariske Bell bak rattet. Supersports akselererer til hundre på 3,7 sekunder og har en toppfart over 320 km/t, takket være 621 HK fra W12eren.

Maserati Spider

Her har noen fanget den nye Maseratien under uttesting i området rundt og på Nürburgring. Forkledd inntil det uanstendige, men definitivt på vei.

Tuesday, July 14, 2009

R8 Spider finslipes

Audis nydelige R8 kommer i takløs variant om ikke lenge, her fra uttesting.

Ferrari til begjær - 599 XX lover mer enn godt!

En omtenksom sjel har filmet litt for oss over gjerdet til Fioranobanen. Sjekk lyden under giring, hvis ikke dette er kjapt nok for deg, så finnes det ikke hjelp. Mer om 599 XX her: Utrolige Ferrari 599 XX

Video:

Nye Bugatti?



Dette er ifølge AMS det aller første vi får se av høstens nye Bugatti. De indikerer en fireseter. Bildet er kryptisk så det rekker, men likevel...

Slik ser nye Jaguar XJ ut på gata

Det er liten tvil om at den bryter med alle ideer om hvordan en XJ ser ut. Legg igjen en kommentar om hva du syns!

Monday, July 13, 2009

Top Gear kappkjører Panamara - berre lekkert!

Nyt!



Pagani-porno





Så er det klart for Pagani Cinque Roadster. Fem biler blir produsert, akkurat som Coupé-modellen. Det er fortsatt en en 7,3 liters tolver fra Mercedes i hekken, hvor de har tatt ut 678 HK. Med en tomvekt på skarve 1.210 kilo takket være enorme mengder karbon og en råkjapp sekvensiell girkasse, stikker den til hundre på 3,4 sekunder, tohundre på 9,6. Kjempehjul sørger for at den takler 1,45 G sideveies, enorme 380 millimeters skiver rundbaut sørger for stoppeffekten. Det er tydelig at aerodynamikken virker, den genererer 750 kilo marktrykk i 300 km/t.